FOLK - FOUND - ANTIQUES

The wholesale source for antiques
and vintage in Central Europe

Rólunk

A Népbolt egy olyan nagykereskedés, ahol a nagykerek, viszonteladók, vendéglátóhelyek, lakberendezők, színházak és filmes stábok megtalálhatják, megtekinthetik és megvásárolhatják a 60-as évek retró tárgyaitól kezdve; a vintage stílusirányzatra jellemző; a régi használati dolgokon keresztül; az akár több, mint 100 éves paraszt bútorokig, dekorációs tárgyakig bármit, amit valaha ember használt és használni fog.

Vállalatunk több, mint 27 éve foglalkozik régiségek felkutatásával, restaurálásával és értékesítésével. Raktárjainkba rendszeresen érkező, az igényeknek megfelelően bővülő választékkal várjuk az érdeklődőket a világ bármely pontjáról!

Sok éves tapasztalatunknak köszönhetően képzett szakemberekkel biztosítjuk azt, hogy minden talált állapotú terméket a vevői kívánságok szerint restaurálunk, felújítunk és akár újra gondolva átalakítunk. 

A kínálatunk, amely a Kárpát-medence minden régi kincsét magába foglalja, olyannyira széleskörű, hogy ma már közel a világ összes kontinensére szállítunk, hogy kellőképpen kielégíthessük a nemzetközi vásárlóink igényeit!